Ensiapupäivystys tapahtumaan

Oletko järjestämässä urheilukilpailuja, konserttia, messuja, konferenssia, toritapahtumaa tai muuta tapahtumaa?

 

Yleisötapahtumien järjestämisessä osallistujien turvallisuus kuuluu tilaisuuden järjestäjän vastuulle. SPR Tampereen osaston palvelutarjontaan kuuluu myös ensiapupäivystyspalvelu. Ensiapuryhmämme avustavat erilaisten tilaisuuksien turvallisuusjärjestelyissä tarjoamalla järjestäjän käyttöön ensiapuryhmän palvelut sekä tarpeen tullen myös selviämispisteen.

 

Ensiapupäivystäjät ovat osa tapahtuman sujuvaa toteutumista ja turvallisuutta. Autamme jokaista ensiapua tai neuvoa tarvitsevaa. Ensiapupäivystäjämme ovat vaitiolovelvollisia.

 

Toimimme Punaisen Ristin valtakunnallisten laatusuositusten mukaisesti ja teemme tiivistä yhteistyötä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin Ensihoitokeskuksen kanssa.

Täytä tarjouslomake vuodelle 2024

Koulutettu ensiapuryhmä

Kaikki ensiapupäivystäjämme ovat SPR:n ensiapukoulutettuja ja harjaantuneita toimimaan tapahtumien ensiapuryhmissä.  Jokainen päivystäjämme on suorittanut EA1- ja EA2 -kurssit sekä yleisötapahtumien ensiapupalveluihin kohdistetun ensiapupäivystäjän peruskurssin. Voimme tarjota myös ensiauttajatasoista ensiapupäivystystä.

Kun tarvitset tilaisuuteen tai tapahtumaan laadukkaan, hyvin koulutetun ja ajantasaisilla varusteilla toimivan ensiapuryhmän, käy täyttämässä ensiapupäivystyksen tarjouslomake tai ota yhteyttä ensiapukoordinaattoreihimme.

Päivystysresurssi riskiarvion pohjalta

Tilaa päivystys viimeistään neljä viikkoa ennen tapahtumaa, niin sinulla on mahdollisuus saada tilaisuuteesi sopiva palvelu. Tarvittava päivystysresurssi määritellään ensiapukoordinaattorin tekemän riskiarvion mukaan. Riskiarviota tehdessä huomioidaan esimerkiksi tapahtuman erityispiirteet, tapahtumayleisön määrä sekä tapahtumapaikkaan liittyviä riskejä.

Ota yhteyttä!

SPR ensiapu- ja hätäensiapukoulukset sekä ensiapupäivystyspalvelut

SPR Tampereen osastao

Yhteydenottolomake

Ensiapukoulutukset
Hätäensiapukoulukset
Räätälöidyt kurssit
Ensiapupäivystyspalvelut
Laura Muurinen
Laura Muurinen

Laura Muurinen

Ensiapukoordinaattori, ensiavun ja terveystiedon kouluttaja
Suomen Punainen Risti
Tampereen osasto
Ensiapukoulutusten tilaukset ja yleisöensiapukurssit
Otavalankatu 12, 33100 Tampere
050 4703 448
laura.muurinen@redcross.fi
Marjo Majlund

Marjo Majlund

Toiminnanjohtaja
Suomen Punainen Risti
Tampereen osasto
Ensiapupäivystysten tilaukset
Otavalankatu 12
040 5664 788
marjo.majlund@redcross.fi